FMHaaglanden in CentreCourt RVO

Per 1 oktober verzorgt FMHaaglanden de facilitaire dienstverlening voor het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) in het pand CentreCourt aan de Prinses Beatrixlaan 2 in Den Haag. 

Achter de schermen is met man en macht gewerkt om van deze aansluiting een groot succes te maken. Hierbij komt van alles kijken: denk hierbij aan een goede interface tussen de FMIS-systemen van zowel RVO als FMH, het overnemen van contracten, het vaststellen van producten- en dienstenpakket, de kostprijs en organisatorische gevolgen. We hebben dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en veel enthousiasme gedaan.

Het zijn de mensen die het doen

‘Het allerbelangrijkste vinden wij het team, met name ook de medewerkers die naar ons overkomen’, aldus Pablo Hunnego, directeur  FMHaaglanden. ‘Ik hoop dat zij zich snel thuis zullen voelen bij FMH. Ik ben trots dat wij hen als professionals bij ons kunnen laten aansluiten en ik hoop dat we maximaal gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Alleen dan kunnen we de dienstverlening in het pand op de beste manier continueren.’

CentreCourt RVO
Beeld: ©FMHaaglanden
FMHaaglanden in CentreCourt

Forse uitbreiding van ons werkgebied

Met een oppervlakte van bijna 37.000 m2 is de aansluiting van CentreCourt een forse uitbreiding van ons werkgebied. We zijn er trots op dat we dit samen kunnen doen!

Feiten & cijfers
Adres: Prinses Beatrixlaan 2
Oppervlakte: 36.907 m2
Bewoners: RVO, DICTU & NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit)
Aantal werkplekken: 1.400