Werken bij FMHaaglanden

Onze mensen zijn het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Hoogstaande dienstverlening staat of valt met betrokken, gemotiveerde en vitale medewerkers. Bij FMHaaglanden staat goed werkgeverschap centraal.

Kernwaarden

Een belangrijk speerpunt is de verbetering van onze dienstverlening. Wij werken aan de ontwikkeling van herkenbaar, gastvrij gedrag op basis van vier kernwaarden: herkenbaar, samen, eigenaarschap en enthousiasme.

HR-beleid

Wij geven ruimte aan groei en ontwikkeling en aan mobiliteit. Wij investeren in een prettig en gezond werkklimaat en stimuleren eigen initiatief. Onze leidinggevenden en medewerkers zorgen er samen voor dat zij nu en in de toekomst duurzaam inzetbaar zijn.

Open cultuur

Binnen FMHaaglanden is er veel aandacht voor doorgroei, persoonlijke interesses en ambities. Onze organisatie heeft een open cultuur en korte lijnen. Wij houden van aanpakken en steken graag onze handen uit de mouwen om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Enthousiast geworden?

Wij zijn regelmatig op zoek naar professionals voor diverse vakgebieden. Vacatures zetten wij altijd eerst uit onder onze collega's binnen de Rijksoverheid. Werkt u al voor de Rijksoverheid, dan kunt u reageren op onze vacatures via de mobiliteitsbank.

Werkt u nog niet bij de Rijksoverheid en wilt u voor ons komen werken? Kijk dan voor actuele vacatures op Werken voor Nederland.nl. U kunt ons ook vinden op LinkedIn

Stageplekken

Ben je scholier of student en ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek of afstudeeropdracht? Wij bieden je volop mogelijkheden. Je kunt bij ons stage lopen op mbo- of hbo-niveau.


Je kunt je voor een stageplek aanmelden door het contactformulier in te vullen.