Gouden kantine Koningskade 4: de betere keuze spreekt voor zich

Op maandag 28 oktober zette de Facilitair manager van het pand aan de Koningskade 4 de medewerkers van cateraar Albron in het zonnetje. Hij reikte twee Awards uit: één voor het Gouden bedrijfsrestaurant en één voor de Gouden koffiecorner.

Gezonde kantine

In een gezonde kantine worden klanten verleid om gezond te kiezen. Hun oog valt meteen op de overweldigende keuze in gezonde broodjes, groente en fruit en water als logische dorstlesser. Alles ziet er heerlijk uit. Wil iemand toch een reep of snack, dan kan dat natuurlijk, maar het ligt niet voor het grijpen.

Catering team Koningskade 4
Beeld: ©FMH

Toegewijd team

Toegewijd team

In zijn speech benadrukte de Facilitair manager hoe knap het is dat Albron de prijs heeft gewonnen: “Het kan alleen door een gemotiveerd en toegewijd team en dat zijn jullie! Daarnaast zijn jullie ook nog vriendelijk, deskundig en hulpvaardig dus de award is zeker verdiend!"

Toelichting

De chefkok geeft nog een toelichting op het begrip 'gezonde kantine': “Het is niet zo dat we alleen gezonde producten verkopen. De vraag naar ongezonde producten is er ook. Maar we letten heel erg op de wijze van aanbieden: vooraan leggen we het gezonde- en pas daarachter het minder gezonde product. Naast een kan jus d’orange zetten wij steevast twee kannen water neer want water is nu eenmaal gezonder dan jus waarin veel fruitsuikers zitten. Verder bieden we altijd vegetarische gerechten aan. Die zijn niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je lichaam.”

Meer weten? Lees de richtlijnen voor gezonde kantines