Diverse Rijkspanden open op de Dag van de Architectuur

Zaterdag 2 juni is de Dag van de Architectuur (DvdA). De ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Economische Zaken en Klimaat, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Financiën openen die dag de deuren van hun hoofdlocaties. Wie meer wil weten over de architectuur van een van de panden kan zich aanmelden voor een rondleiding.

luchtfoto Den Haag
Beeld: ©FMH

Alles op een rijtje

 • Datum: zaterdag 2 juni
 • Tijd: 11.00 - 16.00 uur
 • Adressen:
  Turfmarkt 147
  Bezuidenhoutseweg 73
  Parnassusplein 5
  Korte Voorhout 7

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Dag van de Architectuur Den Haag: www.dvda-denhaag.nl/

Achtergrond

De DvdA is een initiatief van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA). In Den Haag wordt het programma samengesteld door de Stichting Dag van de Architectuur Den Haag in samenwerking met BNA Kring Haaglanden, gemeente Den Haag, Haags Architectuur Café (HaAC) en Den Haag ArchiGuides.

Tijdens de dag zijn er ook tal van andere activiteiten. Kijk daarvoor ook op de website: www.dvda-denhaag.nl/