Interview met Roxani Karantzounis

‘Het is lekker druk op de Bezuidenhoutseweg 73 en Center Court! Aan het woord is Roxani Karantzounis, Facilitair Manager van locatieteam 4. ‘Ons team heeft er een nieuwe klant bij: het pand CentreCourt aan de Beatrixlaan. Ook zijn er afgelopen jaar veel nieuwe medewerkers bij ons team gekomen. Dat terwijl de gewone dienstverlening natuurlijk doorgaat. Best pittig maar een hele leuke nieuwe uitdaging!

Betrokkenheid

Sinds juni vorig jaar werk ik bij FMHaaglanden. Middenin Coronatijd ben ik begonnen. Daardoor kwam ik binnen in een andere flow. Ik weet niet beter dan dat de panden bijna leeg staan. Ondanks dat voelde ik me snel thuis bij FMHaaglanden. Je merkt een betrokkenheid door de hele organisatie heen!

 

Internationale studie

Ik heb Economie en Rechten gestudeerd. Dat was in de tijd van de EU en de Euro. Het waren internationaal georiënteerde studies met veel aandacht voor managementvakken. Ik ben al snel het facilitaire vak in gerold, wat een mooi vak!

 

Veel geleerd

Mijn eerste baan was in het Bedrijfsleven, dat is echt heel anders. Daarna werkte ik in de zorg, dat is nog redelijk vergelijkbaar met de overheid. Ik was daar ook Facilitair Manager, maar de doelgroep was totaal anders dan de ambtenaren waar ik nu voor werk. Ook de budgetten waren totaal anders. Ik heb er wel veel geleerd!

Pandplan

Op de Bezuidenhoutseweg hebben we ons pandplan klaar. Samen met de klanten hebben we bekeken hoe we het pand Coronaproef in moesten richten. Daarvoor hadden we alle disciplines nodig. Goed om zo ingewerkt te worden, ik wist meteen heel veel over ons werkterrein, voor mij heeft Coronatijd ook mooie nieuwe facilitaire uitdagingen met zich mee gebracht.

Dansen

Vanaf dat ik een jaar of drie was dans ik al. Ik doe aan internationaal folkloredansen. Met onze club traden we veel op, ook in het buitenland. Een paar jaar gelden ben ik daarmee gestopt. Sinds die tijd doe ik aan salsadansen, ook superleuk! Ik doe dat naast mijn werk het liefst, naast reizen want dat is ook een passie van mij!    

Roxani
Beeld: ©FMH