Interview met Denny Evora

‘De diversiteit in mijn functie is heel erg leuk’

'Een gevoel voor dienstverlening had ik al, nu ik in de facilitaire dienstverlening werk snap ik pas goed wat er allemaal achter zit.’ Aan het woord is Denny Evora, teamleider Huisvesting bij FMHaaglanden.

Denny Evora
Beeld: ©FMH

Technische zaken

‘Ik werk in De Resident en ben daar verantwoordelijk voor de afdelingen Huisvesting en Gebouwbeheer. Ik heb veel te maken met de technische zaken die in het pand spelen, denk daarbij aan de roltrappen, liften en het binnenklimaat. Daarnaast zit ik in projecten, onder andere het project om de postkamers efficiënter te laten werken.

Uitzendbureau

Ik heb rechten gestudeerd maar heb nooit als jurist gewerkt. Ik werkte hiervoor als manager bij een Klantenservice. Via het uitzendbureau kwam ik aan de vacature bij FMHaaglanden. Het facilitaire werk en de verbinding met de politiek spraken mij aan. Ik werd als tijdelijke kracht aangenomen. Toen diegene die ik tijdelijk verving een andere baan kreeg werd ik vast aangenomen op deze functie.     

Andere blik

Het is goed dat FMHaaglanden mensen van buiten de overheid aanneemt. Ik had een andere blik op het werk en trad buiten mijn comfortzone. Het bevalt mij prima!

Werkplezier

Ik woon in Rotterdam en kom met de trein, dat is goed te doen. De overheid is een goede werkgever en je kan hier echt alle kanten op. Als ambtenaar hebben we natuurlijk wel een voorbeeldfunctie maar het werkplezier is hier echt hoog!'